Modern teknolojide ki son gelişmeler

Instagram Kalıcı Hesap Silme

0

Instagram, hesap silme özelliğiyle sosyal medyadan sıkılan ya da sosyal medyasını kapatmak isteyen kullanıcılarının sesine kulak veriyor. Sizler için hazırladığımız bu rehberde adım adım kaslıcı instagram hesabı silme linkini ve bu linke tıkladıktan sonra neler yapmanız gerektiğini anlatıyor olacağız. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan “Instagram nasıl kapatılır?” sorusunun cevabına değinelim.

Kalıcı Instagram Hesap Silme Linki

 

Adım 1

Instagram silme işlemini yapmak için öncelikle aşağıdaki instagram hesap silme linkine gitmeniz gerekmekte.

Kalıcı Instagram Hesap Silme Linki: https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

Adım 2

İnstagram hesabınızı silmek için yapmanız gereken ikinci adım, oturumunuzun açık olup olmadığını kontrol etmektir. Eğer oturumunuz açık değilse, oturumunuzu açmanız gerek.

Adım 3

Bu adımda instagram kullanıcı deneyimini arttırmak ve kullanıcı memnuniyetini üst düzeyde tutmak amacıyla sizlere hesabınızı neden kapattığınızı soracaktır. Bundan dolayı, karşınıza çıkan “Hesabını neden siliyorsun?” sorusunun yanında bulunan kutucuktan neden silmek istediğinizi seçmeniz gerek.

Adım 4

Hesabınızı kapama nedeninizi girdikten sonra, açılan ekranda sizlerden şifrenizi girmeniz istenecektir. Şifrenizi girdikten sonra, kırmızı renkte olan “Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat” yazan butona tıklamanız gerekmekte.

kalici instagram hesap silme linki

Bu adımları sırasıyla yaptıktan sonra, instagram hesabınızın kalıcı olarak kapatılacaktır. Ancak bu noktada bilmeniz gereken önemli bir nokta var. Sildiğiniz kullanıcı adınızı, başka bir hesapta kullanamayacaksınız. Instagram siz kullanıcı adınızı sildikten sonra, o kullanıcı adını başka bir hesaba atamıyor.

Sizler için “Instagram hesabımı nasıl kapatırım?” sorusunun cevabını bu yazımızda derledik. Eğer hesabınızı kalıcı olarak silmek yerine, geçici olarak dondurmak istiyorsanız, Instagram hesabı dondurma yazımızı okumanızda fayda var. Instagram hesabınızı dondurursanız, hesabınızı siz tekrar girene kadar hiç kimse göremez. Bu durum sizin tekrar oturumunuzu açmanızla son bulur.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.